Sportstudio Ingrid Gommers – FitnessFlow

Personal Training – professioneel, persoonlijk en kleinschalig

Is een massale sportschool of een work-out met een flinke groep het park niks voor jou? Je bent niet de enige! Steeds meer mensen kiezen voor persoonlijke begeleiding. Personal Training in een kleinschalige sportstudio is dé trend van nu. Bij Sportstudio Ingrid Gommers FitnessFlow ben je aan het juiste adres.

FitnessFlow biedt veiligheid en vertrouwen, kwaliteit en professionele begeleiding met een persoonlijk karakter. Dankzij de kleinschaligheid gaat iedereen die een hekel heeft aan sporten het op deze manier wél leuk vinden. Door persoonlijke begeleiding 1-op-1, maar ook samen met (maximaal) twee vrienden of vriendinnen, of met je partner.

Training én voeding

Wist je dat je gewicht voor 75% bepaald wordt door voeding en voor 25% door beweging? Naast Personal Trainer ben ik óók BGN-gewichtsconsulent. Daarom krijgt ook voeding bij FitnessFlow de aandacht krijgen die het verdient. Ik leer je bewust te worden van je eet- en beweegpatroon en door simpele veranderingen je leefpatroon blijvend te verbeteren. Het resultaat? Je verliest kilo’s, krijgt een betere gezondheid én een beter figuur en je voelt je fitter. En dat alles zonder drastische maatregelen!

Werkwijze

Over Ingrid Gommers