Wat anderen zeggen

Natuurlijk kan ik je zelf vertellen wat ik doe. Maar ik laat ook graag een aantal klanten aan het woord over hun ervaringen!

Door het programma van FitnessFlow heb ik een goede stok achter de deur.
Hierdoor gaat het afvallen erg makkelijk. In een periode van drie maanden ben ik twaalf kilo
afgevallen. Ik voel me energiek en fit.
Ingrid geeft goede tips en stuurt wekelijks lekkere recepten door. Tevens leert zij je de
etiketten van de producten goed te bestuderen, je wordt hierdoor bewust van wat je eet.
Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om bij FitnessFlow het programma te volgen.

Marjoleine Schut
Leerkracht basisonderwijs

Vorig jaar kwam ik voor het eerst bij Ingrid.  Ik had geen plan, geen verwachtingen en vond het niet perse nodig om veel kilo’s kwijt te raken. Het leek me vooral interessant om te horen wat nu precies gezonde voeding is. Ik was wel nieuwsgierig of er dan enig effect zou zijn om m’n gewicht. Naar mijn idee at ik al redelijk gezond..

Bij het eerste bezoek mocht ik op de weegschaal. Ook werd m’n buikomvang gemeten en m’n vetpercentage gemeten. Ik kreeg meteen richtlijnen mee waar ik me aan kon houden. Volgens Ingrid zou ik dan elke week een halve kilo afvallen. Dat kon ik me echt niet voorstellen omdat ik dacht dat ik al vrij gezond at en ook niet te dik was..toch had ze helemaal gelijk. Na 7 maanden ben ik 8,5 kilo kwijt en voel ik me een stuk fitter!

Het principe is heel simpel: eet gewoon “normaal” volgens de schijf van 5. Juist hierdoor vind ik het heel gemakkelijk vol te houden. Ik zou iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan Ingrid. Ze geeft op een niet dwingende wijze handige tips en biedt handige handvaten om vast te kunnen houden aan die andere manier van eten. Het is een cadeau voor jezelf!

I. Peters
Strafrecht juriste

Via kennissen zijn wij bij Ingrid Gommers terecht gekomen. Door de positieve verhalen, werden wij erg nieuwsgierig.
Wij ( mijn man en ik ) hebben gekozen voor personal training om zo 1 vaste avond in de week te sporten. Goed voor onze conditie en gezondheid. Maar ook goed om naast ons drukke leven met een eigen bedrijf en kleine kinderen je hoofd leeg te maken.

Mijn man is reeds 15 kilo kwijt en een stuk gezonder en fitter en ik 5 zwangerschap-kilo’s strakker.
Voor ons is nu juist Ingrid de toegevoegde waarde. Ze coacht en begeleidt zeer kundig en de sfeer is prettig waardoor je je gelijk bij haar op je gemak voelt.
Eigenlijk is de vaste sportavond bij Ingrid een avondje uit geworden!

Hans en Anne de Jong
Eigenaren JPG inrichters

Voor ik bij Ingrid kwam, dacht ik dat ik best gezond at. Totdat ik bewust werd gemaakt door Ingrid wat er eigenlijk allemaal in je eten zit. Met een stok achter de deur begonnen aan een andere leefstijl, wat mij heeft geholpen al veel kilo’s te verliezen en nu bijna op mijn streefgewicht (gezond BMI) te zitten. Wil je ook een gezondere leefstijl en daardoor weer lekker in je vel zitten, dan is de begeleiding van Ingrid zeker aan te raden. 

Sanne de Loos
Docent kapper

Bij Ingrid Gommers FitnessFlow heb ik veel geleerd over voeding en spieren.

Ik heb er altijd met veel plezier en resultaat gesport. Mijn eetpatroon heb ik veranderd door op dingen te letten waarvan ik het bestaan niet wist. Door tips over voeding en recepten van Ingrid ben ik gezonder en lekkerder te eten. Door de PT lessen heb ik veel verandering in mijn lichaam gezien, contouren van spieren. Na een verkeersongeluk, mijn staande beroep en al een zwakke rug kan ik nu toch pijnvrij werken, mijn spieren zijn nu volledig aangesterkt en mijn houding is verbeterd. Door je persoonlijk gewicht op de barbell steeds aan te passen en de afwisselende oefeningen van Ingrid is mijn lichaam zoveel sterker geworden. Ze blijft je elke keer motiveren en verrassen. Dus een echte aanrader!

Cynthia Augustijn
Kapster

Sinds kort bij Ingrid gestart en dat bevalt heel goed. Ingrid is professioneel, heel kundig en gedreven. Ze gaat echt voor haar passie en dat werkt zeer motiverend. Tevens voelt haar warme persoonlijkheid heel prettig. Al met al een echte aanrader!!!

Lizet van Meel
Wijkverpleegkundige

Ik ben afgelopen zomer bij Ingrid terecht gekomen om hulp te krijgen bij het afvallen van een aantal kilootjes. Ik kwam voornamelijk om gecoacht te worden en mijn leefstijl aan te passen qua voeding.
Ik ben 50 jaar, zit in de overgang en kreeg last van gewichtstoename. Ik had al van alles geprobeerd. Van Sonja Bakker tot crash diëten. Niets werkte meer.
Ik heb 2 jaar geleden de diagnose gekregen dat ik lipoedeem heb. Lipoedeem is een chronische aandoening.
Ik heb gemerkt dat ik tijdens mijn  hormoonsverandering wat toename kreeg van de lipoedeem. Hier wist ik geen raad mee.
Dus wat ik ook deed betreft diëten, ik verminderde niets meer in gewicht.
Ik was radeloos. Ik vond dit verschrikkelijk en het ging mijn leven beheersen. Ik was er dag en nacht mee bezig. Het was een behoorlijk frustratie.
En daar was Ingrid die heeft mij uiteindelijk enorm geholpen met het zoeken naar een juiste voedingsstijl die het beste bij mij werkte. Zij coacht om de juiste voeding en hoeveelheid te nemen. Ik kwam er toen ook achter dat ik dacht dat ik juist heel goed bezig was met voedingsproducten. Ik dacht dat ze gezond waren, maar juist het tegenovergestelde was soms waar. Ik stond er versteld van op sommige momenten. Wat een eye openers!
Ik ben dan ook blij dat  Ingrid op mijn pad is gekomen. Het is niet zozeer diëten maar anders eten. Zo moet je het zien.
Mindere hoeveelheden en de juiste producten gebruiken.
Ze gebruikt bewust geen weekmenu’s. De reden hiervan is dat je juist zelf moet leren nadenken, bij wat je koopt in de winkel.
Dat je bewust bent van wat je eet. Blijven variëren in producten, etiketten leert lezen. Zodat je dit voor altijd kan blijven vasthouden.
Bij een “dieet” val je vaak terug in oude slechte gewoontes, bij verandering van leefstijl niet, dit is nu mijn nieuwe gewoonte. 

Ik ben inmiddels een aantal kilootjes kwijt geraakt en ben hier erg blij mee.
Gezien mijn lipoedeem zal ik niet veel meer afvallen maar het is voor mij belangrijk dat ik op mijn gewicht blijf en geen toename krijg.
Ik zeg tegen iedereen die kampt met zijn gewicht, of het niet meer weet wat nu wel of niet goed is door alle fabels van de dieet goeroes.

Maak een afspraak bij Ingrid zij zorgt ervoor dat je weer blij wordt en je de juiste leefstijl krijgt.
Zij doet dit met zoveel passie en positieve energie.

Dank je wel Ingrid je bent een kanjer in je vak. 

Patricia
verpleegkundige

Toevalligerwijs hebben wij, Jan en Adri vander Kuijl, Ingrid Gommers en haar partner ontmoet in restaurant Le Jardin te Rucphen. Dit vanwege een etentje omdat beide dames op dezelfde dag jarig zijn. Na een plezierig en geanimeerd gesprek hebben we kennis genomen wat haar activiteiten zijn als personal trainer. Wij fitnessen al regelmatig maar werden uitgedaagd haar kwaliteiten eens te ervaren. Na deze uitdaging aanvaard te hebben zijn we op zekere avond begonnen te trainen. We kunnen alleen maar constateren dat Ingrid perfect werk levert. Trainen in combinatie met voedingsadvies geeft een verbluffend resultaat. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van je eigen instelling en de wijze waarop je haar adviezen opvolgt. Ze is enthousiast en om allerlei vervelende blessuren te voorkomen, let ze, op het irritante af, op je houding en hoe je de oefeningen uitvoert. Ze doet ook zelf met de sessies mee waardoor er een aangename interactie ontstaat. Door deze persoonlijke benadering durf je geen sessie over te slaan. Het effect is dat je lichaam daardoor in de juiste verhouding komt. Strakker, aantoonbaar gewichtsverlies en de juiste spieropbouw. Hierdoor ben je fitter en zit je beter in je vel, wat weer goed is voor je zelfvertrouwen.

Een frisse geest in een gezond lichaam.

Wij kunnen haar bedrijf FITNESSFLOW aanbevelen bij iedereen die bewust met zijn lichaam omgaat.

Jan en Adri van der Kuijl
Beiden DGA van VIKU dienstverlening BV

In 2016 ben ik 4 maal geopereerd. Dit resulteerde in veel inname van medicijnen en gewichtstoename en een verlaagd energie niveau. Ik merkte dat ik hierdoor niet goed in mijn lijf zat en had hier last van.  Ik wilde hier heel graag verandering in aanbrengen, maar merkte dat ik een motivator nodig had die mij bewuster maakte van goed eten.
Lijnen alleen vond ik niet voldoende. Ik kwam terecht bij Ingrid en legde mijn vraag aan haar voor. ( fitter voelen, afvallen maar niet met lijnen maar betere voedingskeuze.)
Na 4 maanden was ik weer op mijn streefgewicht (8 kilo eraf) en veel fitter en minder vermoeid gevoel in mijn lijf.  Door de 1 op 1 training en voeding advies met Ingrid ben ik weer mijzelf geworden.  De voedingsadviezen gebruik ik nog dagelijks en ben ik Ingrid dankbaar voor haar steun.

Ben je zoekende voor een enthousiaste en kundige begeleidster in sport en voeding? Dan heb ik maar één advies en bel naar Ingrid.

Mariëlle Flipse
Afdelingsassistent vastgoed bij een woningcorporatie   

Halfweg 2017 woog ik 88kg voor 1m80 … lijkt misschien niet zo dramatisch maar als ex-sporter voel je je dan al heel snel, heel slecht in je vel.
De discipline en de doorzetting van de sportman kreeg het al vaak zwaar te verduren na verscheidene crash-dieetpogingen, vaak met succes maar telkens moeilijker en moeilijker tot het punt waar ik beland was. Als 45-plusser met een zeer drukke job en frequent restaurantbezoeker èn alcoholgebruiker werd het hoog tijd om de hulp van een professional in te roepen. En die vond ik bij Ingrid!
Dankzij een zorgvuldig plan, met doelstelling want zo zijn sporters, een uitgekiend dieetprogramma, regelmatige coaching, advies en recept-ideetjes zat ik al heel vlug op de sneltrein naar gewichtsverlies. Ik voelde me na enkele weken ook meteen een stuk energieker en fitter, begon ook opnieuw met joggen.
Natuurlijk gaat niet alles vanzelf, maar als de wil aanwezig is en je wordt gesteund en begeleid dan gaat het zoveel makkelijker.

Na 3 maanden stond de weegschaal opnieuw op 74kg en voelde ik me springlevend.

Ingrid is een topper!

Jan Poppe
Group controller Veldeman

Ingrid kende ik al heel lang voordat ze mij er op wees dat ik mijn gezondheid in gevaar bracht door steeds zwaarder te worden. Dat betekende afvallen.
En Ingrid wist wel hoe dat moest……
Met een charmante glimlach, doch heel vasthoudend, heeft Ingrid het voor elkaar gekregen, dat ik me bewust werd van het feit, dat je niet ongestraft van alles in je mond kunt stoppen; alsmede dat 1 keer per week sporten te weinig is.
Kortom, na een jaar “ strafkamp Ingrid “ met heel serieuze, maar erg gezellige fitnesstraining en voedingsadviezen ben ik  een stuk gezonder en veel kilo’s lichter.
Een aanrader dus.

A. Oomen

Ingrid heeft mij letterlijk bij de arm genomen en mijn levensstijl veranderd. De combinatie van sport en voeding is de sleutel tot succes! Alleen lukte mij dat niet en Ingrid heeft met haar kennis en gedreven passie mij daar wel gebracht. De sessie’s zijn gezellig, motiverend en doelgericht; het snakt naar meer. Kortom een gepassioneerde, warme, vrouwelijke ondernemer, die jou in de juiste richting stuurt en ervoor zorgt jouw doel te bereiken.

Een Ingrid fan!

 

Het was einde winter en mijn eerste afspraak bij FitnessFlow was een feit. Ik had jaren niet meer gesport en eigenlijk ging ik met een gezonde tegenzin naar Ingrid. Het begin was al goed, doordat ik binnen stapte in een prachtige schone fitness studio (hou ik van).

Na een kopje thee werd ik gewogen en gemeten, waarna de eerste uitleg over voeding volgde. Vervolgens mocht ik mijn sportkleding aantrekken in de mooie en wederom schone verkleed- douche ruimte. Het uur trainen was sneller voorbij dan ik dacht (en de schone handdoek die je elke les krijgt had ik echt nodig). Na dat uur was ik er er in ieder geval van overtuigd dat Ingrid mij wel aan het sporten kreeg!

Zeer ervaren en deskundig begeleid ben ik ruim een jaar (en min 8 kg) aan het sporten geweest bij FitnessFlow. Nu sport ik nog steeds maar wel op eigen kracht in de sportschool.

Kymo Engelman
Interim manager

Enthousiast geworden door de verhalen van mensen om me heen nam ook ik de stap om naar Ingrid te gaan.
Wat me eerder niet lukte is dankzij de motiverende en persoonlijke aanpak van Ingrid eindelijk gelukt!
Maar liefst 25 kilo lichter en een veel fitter lijf! De combinatie tussen gezonde voeding en de kracht oefeningen maakt dat dit traject voor mij werkt.
Ik ben niet op dieet, maar werk aan een gezonde, hopelijk blijvende levensstijl. Ik maak bewustere keuzes en geniet verder nog volop van mijn eten.
Het kleinschalige in combinatie met het persoonlijke, warme contact werkt echt!!! Ingrid enorm bedankt.

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit.

Annelies Niederer
Intern begeleider, schoolcoach

 

Hoe mooi kan de combinatie zijn van afvallen, humor, duidelijke informatie, inspiratie, beweging en doorzetten.
Het zijn de ingrediënten van een consult bij Ingrid!
Ze denkt constructief mee in wat bij mij past om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.
We kijken met humor naar wat me overkomt en met plezier bewegen we verschillende soorten oefeningen.
En last but not least: ze inspireert me door te zetten op de weg die ik ingeslagen ben.
Het proces waarin ik zit, levert tot nu toe op dat ik 17 kilo afgevallen ben, plezier heb in krachttraining en lekker in mijn vel zit.
Ik weet dat ik zelf moet doen, maar wat is het top om dit niet alleen te hoeven doen.
Daar word ik blij van! Het juiste recept voor een positieve flow!

R.v.L.

Ik ben met obesitas (BMI 31.6) de praktijk van Ingrid binnengerold. Door haar combinatie van leefstijl coaching, voeding- en beweegadviezen ben ik 23 kilo afgevallen. Na mijn middelbare school, was ik veel te dik. In de spiegel zag ik een grote zwemband om mijn middel en was het beu om zoveel kilo’s iedere dag mee te zeulen. Ik besloot om drie keer per week te gaan sporten, wat resulteerde in een betere conditie, maar ik viel nog niet echt af.
FitnessFlow was voor mij het laatste puzzelstukje, met Ingrids manier van coaching zijn de kilo’s eraf gevlogen en ik voel me beter dan ooit te voren, zowel mentaal als fysiek. Het mooiste is ik ga dit volhouden, het was namelijk geen dieet maar het aanleren van een andere manier van leven.

Bedankt Ingrid, voor mij de beste coach in de regio.

Bram
Student psychologie

Ingrid is de stok achter de deur die ik nodig heb!
Op verschillende manieren weet ze je te inspireren en te motiveren voor een betere leefstijl.

Ilona Edelijn
Analist klinische chemie 

Door een collega aanbevolen kwam ik in oktober 2020 bij Ingrid, nadat ik al een poos zonder succes probeerde af te vallen.

Samen met Ingrid heb ik gekeken wat voor mij het beste zou werken.
Geen dieet maar een andere leefstijl waar bewegen volop in geïntegreerd is.
Vastberaden en vol humor leerde zij mij wat sporten was en ook dat weinig eten niet de oplossing om af te vallen was.

Na 7 maanden ben ik 15 kilo lichter, voel me veel fitter en lukt het mij ook thuis alle oefeningen 3 keer in de week te doen.

Ingrid, je bent in een woord geweldig!

Jolanda Kavermann
Pedagogisch beleidsmedewerker VE – Clustermanager Peuterspeelzalen Bergen op Zoom

Wij zijn super tevreden met onze behaalde resultaten bij Ingrid.
Door de combinatie; verandering voedingspatroon, op een leuke manier sporten/bewegen en haar persoonlijke begeleiding/coaching, motivatie en enthousiasme, kostte het ons geen enkele moeite te komen waar wij graag heen wilde. Geen dieet, geen beperkingen! tot onze verbazing zelfs veel en lekker eten, maar wel met een gezond verstand. Goede tips en tricks om het vol te houden en terugval te voorkomen. Jarenlang liepen we te tobben met afvallen en weer aankomen, maar deze keer is het ons gelukt, deze levensstijl bevalt ons bijzonder goed voor nu en in de toekomst. Wij hebben ons doel kunnen bereiken “gezond en fit de zomer in”.

Debbie Meesters
Administratieve diensten bij DM Support in Finance
Hans Snepvangers
Manager Tandtechniek bij 4Dental

Zoek je professionele en persoonlijke begeleiding op een enthousiaste manier?!
Dan ben je bij Ingrid op het juiste adres. Samen met haar naar mijn voedingspatroon en sportgedrag gekeken. Door de 1 op 1 sportsessies is er veel aandacht voor de juiste
houding en uitvoering. Ingrid is een powervakvrouw, ze helpt je niet alleen je doelen te bereiken het is een plezier naar haar toe te gaan.

Karin Kortman
Adviseur Gemeenten bij Renewi overheidsdiensten

 

Enthousiast geworden door de goede resultaten van Mieke, mijn schoondochter, ben ik half augustus 2022 , samen met haar gestart bij Ingrid! (Mieke was al drie maanden eerder begonnen en wilde nog een blok van 10 sessies doorgaan). Ik wilde ook 10 kg afvallen en heb de stoute schoenen aangetrokken en ben gewoon begonnen. Het was een geweldig parcours. Na de intake waarin veel informatie wordt uitgewisseld, hebben we samen doelen gesteld (ik kon er alleen maar van dromen…, ik dacht dat het onbereikbaar voor me was…), heeft Ingrid voor mij een eetplan op maat gemaakt en zijn we met cardio- en krachttraining gestart: ik zou gezworen hebben dat ik nooit aan gewichtheffen zou beginnen… maar voordat ik het wist stond ik met een halter boven mijn hoofd… Gisteren hadden Mieke en ik onze laatste bijeenkomst en wat voel ik mij goed: mijn doel is bereikt, een gezond BMI, mijn buikvet naar een gezond niveau en 2 kledingmaten geslonken!! Ook heb een sterker skelet! Ingrid heeft met al haar richtlijnen en trainingen bij mij een bewustzijn gecreëerd dat maakt dat ik mijn nieuwe leefstijl volledig omarmd heb en dat ik veel bewuster keuzes maak! ik heb echt het gevoel dat ik dit moeiteloos kan volhouden. Een mooie bijkomstigheid is dat we heel veel plezier hebben gehad met elkaar: Ingrid is ook nog eens een heel leuk, mooi mens met heel veel humor!
Dankjewel Ingrid, voor alles!

Drs. M. Mol, Andragoloog
Gepensioneerd TBS/FPC Directeur patientenzorg


Wow, wat is Ingrid een powervrouw!!
Ik ben zo blij dat ik op aanraden van mijn zus bij haar terecht ben gekomen.
Ik ben iets meer dan 20kg afgevallen met haar fantastische hulp!
Mijn idee was eerst 10 tot 15 kilo maximaal, omdat ik niet wist hoe makkelijk of moeilijk het zou gaan, nou makkelijk ging het zeker…  in het begin helemaal! Ik ben 2 sessies (20 keer) bij Ingrid geweest en dus kon ik mijn verwachting uiteindelijk bijstellen en zie nu het resultaat!! Ik weet nu door de zeer professionele hulp van Ingrid wat wel te doen met sport en beweging maar ook met eten! En… het is GEEN dieet!!! Helemaal top dus! Wanneer je hulp wilt, adviseer ik haar! Ingrid legt het rustig uit en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en de te behalen doelen. Dit alles gaat echt op een gezonde manier. Echt waar zo blij mee! Thanks Ingrid! Alle credits zijn voor jou! Ik heb het echt ook super naar mijn zin gehad bij je en ga je ook wel missen!!

Liefs Mieke van Dijke
Administratief medewerker

Dankzij de juiste begeleiding van Ingrid, ben ik 10 kg afgevallen. Bij eerdere voedingscoaches viel ik steeds terug, maar door vooral de positieve ondersteuning van Ingrid, bleef ik gemotiveerd en ben ik nu al een paar jaar op gewicht.

Marjoleine Helmich
Leraar ondersteuner

Doel was om af te vallen en goed te leren begrijpen welke voeding je daar voor nodig hebt. Ingrid heeft mij hier super bij geholpen en ik heb alles vergoed gekregen van de zorgverzekering. Zeker een aanrader! Thx Ingrid!

Martijn de Jong
Project Manager

Met het klimmen der jaren nam mijn gewicht ook toe. Wat ik ook probeerde of wie ik ook consulteerde. Het kwam steeds neer op dat ik meer moest bewegen en minder moest eten, wat ik natuurlijk zelf al wist en liever andersom zag. Elke keer begon ik vol goede moed, om er na een tijdje achter te komen dat diezelfde moed me in de schoenen zonk. Het is zo simpel om te zeggen: “Dat doe je toch gewoon, je wil het toch”. En ja, dat klopt. Die motivatie kon ik precies 14 dagen lang volhouden. Teleurgesteld in jezelf omdat je jezelf zwak vindt. Boos, omdat je het niet kunt volhouden en met weerzin omdat je weet waar het weer op uit zal draaien. En waarbij ik inmiddels ook wist wat ik allemaal niet wilde. Geen dieet, geen calorieën tellen, niet 3x in de week naar de sportschool.

Oktober 2020 kwam ik bij Ingrid en ik kom daar nog steeds (juni 2021), maar dan wel 12 kilo minder zwaar. Ik heb een korte periode bijgehouden wat ik at en ze heeft me een ander eetpatroon aangeboden. In plaats van drie maaltijden per dag, vaker eten. Geen pillen, poeders, sappen, shakes of bijzondere producten, maar gewoon wat ik normaal ook eet. Anderen hoeven niet te zien of te merken dat je aan het “lijnen” bent. Dit patroon heb ik met hulp van Ingrid in mijn dagelijks leven weten in te bedden, waarbij er zeker ook ruimte is voor iets lekkers en het is er met alle coaching en Ingrid’s hele individuele begeleiding als vanzelf ingeslopen. Het kostte eigenlijk geen enkele moeite en ging haast vanzelf. Ze weet het haar persoonlijke aandacht op de juiste knoppen te drukken waardoor het me allemaal gemakkelijk lijkt af te gaan. Ze weet het luchtig te houden en heeft een luisterend oor voor moeilijke momenten. Maar ze heeft dan ook een oplossing of suggestie en stuurt bij waar nodig. En ze heeft me niet alleen gestimuleerd meer te bewegen maar heeft het voor het voor elkaar gekregen dat ik beweeg omdat ik dit zelf wil en niet omdat iemand anders vindt dat het moet. Inmiddels 12 kilo lichter. Dat zien anderen dan inmiddels wel.

Corné van Roosendaal
Operationeel Specialist Politie / Jurist

 

 

Na mijn 2e hernia operatie ging ik op zoek naar een functioneel trainingsprogramma om snel te herstellen en bovendien een sterker bovenlichaam te krijgen. Zo kwam ik terecht bij FitnessFlow. Na enkele mobilisatie en stabilisatie sessies was ik heel snel en volledig pijnvrij! Ingrid is intussen mijn vaste personal trainer en coach voor mijn full body workout. Ideaal voor een drukke zakenman die veel reist, geen vaste contracten bij FitnessFlow, maar makkelijk en snel per sessie in te plannen. Wat FitnessFlow doet: Core stability oefeningen (dieper gelegen spieren trainen), zodat je een sterk spierkorset creëert. Spieren die de wervelkolom en het bekken stabiliseren en daardoor de beweging in de rug controleren en beschermen. Dit korset zorgt tevens voor een goede houding in het dagelijkse leven, verbetert mijn sportprestaties met wielrennen en voorkomt blessures. De trainingen zijn opbouwend en motiverend met het gewenste resultaat. Voor mij is Ingrid een topcoach en trainer.

Peter Kosten
Partner / Director of Export at The Wine People S.r.L.