Op gewicht met
een BGN gewichtsconsulent

Wil je op een persoonlijke en verantwoorde manier afvallen? Streef je naar een gezonde(re) leefstijl? Wil je weten wat de fabels en wat de feiten zijn over voeding en beweging?

Ik kan je helpen. Naast Personal Trainer ben ik namelijk óók gediplomeerd en erkend gewichtsconsulente, aangesloten bij de overkoepelende beroepsvereniging BGN.

 

Wat is een BGN-gewichtsconsulent?

Een BGN-gewichtsconsulent adviseert, begeleidt en motiveert mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen. Met andere woorden: ik help je naar een gezond eet- en leefpatroon toe. Omdat ieder mens anders is, vraag ik daarvoor uitgebreid naar je persoonlijke omstandigheden en wensen en geef daarna een op maat gemaakt voedingsadvies.

Ook groepsvoorlichting, workshops en cursussen gericht op een gezonde leefstijl zijn mogelijk.

Kiezen voor een BGN-gewichtsconsulent levert je veel op:

  • Een gezond(er) eet- en leefpatroon, waarbij je weet wat je eet;
  • Een gezond gewicht;
  • Een lager risico op gezondheidsproblemen;
  • Vitaliteit en meer energie.

Geen dieet!

Let op: als BGN-gewichtsconsulent begeleid ik je op basis van gezonde voeding volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum. Dit is geen dieet, maar een bewuste en duurzame verandering van je eetpatroon en levensstijl. Een blijvende gedragsverandering dus! Om die reden komen afslankmiddelen of maaltijdvervangers dan ook niet in mijn advies voor.

Ik bied daarmee deze zekerheden:

  • Ik ben gediplomeerd specialist op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl;
  • Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) én ben en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied;
  • Ik begeleid je volgens de BGN-handboeken en de richtlijnen van het Voedingscentrum;
  • Heb je toch een klacht? BGN is een beroepsorganisatie met een eigen klachtenregeling.

 

 

Meer weten over de BGN?

BGN staat voor Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Op www.gewichtsconsulenten.nl lees je meer over deze organisatie en vind je bijvoorbeeld meer informatie over de Richtlijn Gezonde Voeding óf over de mogelijkheid van een vergoeding van je zorgverzekeraar!

Zet vandaag nog je eerste stap naar een gezonde leefstijl en neem contact met me op!

Ingrid Gommers
06-30186985
Ingrid@fitnessflow.nl