Een heerlijke variatie op de Engelse trifle met een volkoren eierkoek, appel, jam en vanillevla.
- 2 personen
- 0-15 minuten
- Tussendoortje
Ingrediënten
- 1 eetlepel geschaafde amandelen
- 1 volkoren eierkoek
- ½ perssinaasappel
- 1 appel
- 2 eetlepels (abrikozen)jam zonder suiker
- 100 ml magere vanillevla met zoetstof
Bereiding
- Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin, neem ze uit de pan en laat ze afkoelen.
- Snijd de eierkoek in kleine blokjes en verdeel ze over 2 glazen schaaltjes of coupes.
- Pers de sinaasappel uit.
- Schil de appel, snijd hem in kleine blokjes en doe ze in de schaaltjes.
- Roer de jam los met het sinaasappelsap en schep dit op de appelblokjes.
- Verdeel de vla erover en garneer met de amandelen.