Frittata kun je in de oven bereiden.
2 personen
15 minuten
Ingrediënten
- 400 gram zoete uien of 200 gram rode en 200 gram gewone uien
- 1 eetlepel olie
- mespuntje tijm
- 1 teentje knoflook
- 3 eieren
- 50 gram zachte geitenkaas
Bereiding
- Warm de oven voor op 175° C.
- Pel de uien en snijd ze in halve ringen.
- Gebruik voor het fruiten van de uien een pan die ook in de oven kan of doe het mengsel later over in een ovenvaste schaal.
- Fruit de uien in de olie 10 minuten heel zacht. Laat ze heel licht kleuren.
- Voeg de tijm toe met wat peper en pers het teentje knoflook er boven uit.
- Neem de pan van het vuur.
- Klop de eieren los met peper en schenk dit over de uien.
- Verkruimel de geitenkaas en strooi de kaas er over.
- Laat het gerecht in de hete oven in ca. 15 minuten gaar worden en goudbruin kleuren.
Menusuggestie: Lekker met komkommersalade en (glutenvrij) volkorenbrood.