Gegratineerde portabella

Gegratineerde portabella.

Afbeeldingsresultaat voor glutenvrij logo  

 

vul het met kleine stukjes tomaat, ham en prei. En natuurlijk een laagje kaas erover om het te gratineren.

2 personen

15-30 minuten

Ingrediënten

  • 2 portabella’s
  • 1 eetlepel olie
  • 1 tomaat
  • 1 plakje achterham
  • stukje prei
  • 25 gram geraspte belegen 30+ kaas

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 200° C.
  2. Wrijf de portabella’s schoon en breek de stelen eruit.
  3. Bestrijk de paddenstoelen met wat olie en zet ze 8 minuten in de hete oven.
  4. Hak de stelen klein.
  5. Snijd de tomaat in parten en verwijder de pitjes.
  6. Snijd de ham, de prei en de tomaat klein.
  7. Meng dit door elkaar en maak het op smaak met wat peper.
  8. Vul hiermee de portabella’s en verdeel de kaas er over.
  9. Laat de kaas in de hete oven smelten.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht varkensoester met mierikswortel, sperziebonen en aardappelen.

Eet smakelijk!