Gegratineerde portabella.
vul het met kleine stukjes tomaat, ham en prei. En natuurlijk een laagje kaas erover om het te gratineren.
2 personen
15-30 minuten
Ingrediënten
- 2 portabella’s
- 1 eetlepel olie
- 1 tomaat
- 1 plakje achterham
- stukje prei
- 25 gram geraspte belegen 30+ kaas
Bereiding
- Warm de oven voor op 200° C.
- Wrijf de portabella’s schoon en breek de stelen eruit.
- Bestrijk de paddenstoelen met wat olie en zet ze 8 minuten in de hete oven.
- Hak de stelen klein.
- Snijd de tomaat in parten en verwijder de pitjes.
- Snijd de ham, de prei en de tomaat klein.
- Meng dit door elkaar en maak het op smaak met wat peper.
- Vul hiermee de portabella’s en verdeel de kaas er over.
- Laat de kaas in de hete oven smelten.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht varkensoester met mierikswortel, sperziebonen en aardappelen.