Prikkelt fijn je smaakzones.
2 personen
15-30 minuten
Ingrediënten
- 1 (oude) volkoren boterham
- 50 gram rucola
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel olijfolie
- 60 gram walnoten
- 120 gram volkoren spaghetti
- citroensap
- peper
Bereiding
- Week het brood in een paar lepels water.
- Was de rucola en laat het uitlekken. Pel de knoflook.
- Pureer ¾ van de rucola met het teentje knoflook, het brood en de olijfolie met een staafmixer.
- Voeg de walnoten toe en hak ze mee klein.
- Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
- Maak de walnotensaus op smaak met een beetje citroensap en peper en verdun met een beetje kookvocht van de spaghetti.
- Giet de spaghetti af en meng de rest van de rucola erdoor. Verdeel de spaghetti over 2 borden en schep de walnotensaus erop.
Menusuggestie: Voor diner lekker met een varkenshaasje (200 gram voor 2 personen)