Gevulde witlofbladen

Knapperige verrassing

  

2 personen
0-15 minuten
voorgerecht / tussendoortje

Ingrediënten

  • 2 eetlepels diepvries doperwten
  • 50 gram druiven
  • ½ appel
  • citroensap
  • 4 halve walnoten
  • 30 gram Chavroux geitenkaas
  • 4 grote witlofbladen

Bereiding

  1. Kook de doperwtjes in een bodempje water in 2 minuten gaar en laat ze afkoelen.
  2. Was de druiven.
  3. Snijd de appel in blokjes en druppel er wat citroensap over.
  4. Hak de walnoten grof.
  5. Verkruimel de geitenkaas en meng de appel, de druiven en de noten er door.
  6. Was de witlofbladen en plaats ze op 2 borden.
  7. Vul de bladen met het mengsel en garneer met de doperwtjes.

Eet smakelijk!