Deze maaltijdsalade heb je in een handomdraai klaar.
Met een lekkere bite door de nootjes is dit snelle recept vast een blijvertje.
2 personen
15-30 minuten
hoofdgerecht
Ingrediƫnten
- 400 gram snijbonen
- 50 gram hazelnoten
- 1 theelepel komijnzaad
- 1 kleine pot of blik witte bonen (uitlekgewicht ca. 250 gram)
- 1 sjalotje
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiding
- Maak de snijbonen schoon en snijd ze in smalle repen.
- Kook de snijbonen in weinig water in 10 minuten net gaar.
- Hak de hazelnoten grof.
- Bak de hazelnoten met het komijnzaad in een droge koekenpan licht.
- Spoel de witte bonen af en laat ze uitlekken.
- Pel het sjalotje en snijd het in halve ringen.
- Fruit het sjalotje in de olie zacht.
- Verwarm de witte bonen al roerend met de sjalot.
- Schep de snijbonen erdoor en strooi de hazelnoten erover.
Eet smakelijk!