Feestelijk voorgerecht.
4 personen
0-15 minuten
voorgerecht
Ingrediënten
- 100 gram diepvries doperwtjes
- 4 kleine slabladen
- ½ sinaasappel
- 2 eetlepels halfvolle yoghurt of Calvé mayonaise 3%
- 10 sprieten bieslook
- 200 gram Hollandse garnalen
Bereiding
- Kook de doperwtjes 1 minuut in een bodempje water. Giet ze af en laat ze afkoelen.
- Was de slabladen en dep ze droog.
- Was de halve sinaasappel. Snijd 4 mooie reepjes uit de schil en rasp wat van de schil.
- Maak een dressing van de yoghurt, 2 eetlepels sinaasappelsap en de geraspte sinaasappelschil.
- Was de bieslook en knip het klein.
- Meng de garnalen met de doperwtjes, de dressing en de bieslook.
- Plaats de slabladen op kleine borden en vul ze met het garnalenmengsel. Garneer met een reepje sinaasappelschil.
Eet smakelijk!