Deze koude soep staat in een handomdraai op tafel. Je verrast er iedereen mee.
-
- 0-15 minuten
- 2 personen
- nagerecht
Ingrediënten
- 300 gram aardbeien
- 1 perssinaasappel
- naar smaak zoetstof
- ½ theelepel balsamicoazijn
- 2 eetlepels halfvolle yoghurt
- muntblaadjes
Bereiding
- Maak de aardbeien schoon. Houd 2 aardbeien achter voor garnering.
- Pers de sinaasappel uit.
- Pureer de rest van de aardbeien met het sinaasappelsap in de keukenmachine of met een staafmixer.
- Maak de aardbeiensoep op smaak met de basterdsuiker en de azijn.
- Verdeel de aardbeiensoep over 2 soepborden of schaaltjes.
- Snijd de achtergehouden aardbeien in plakjes.
- Garneer de soep met een lepel yoghurt, plakjes aardbei en een paar blaadjes munt.
Eet smakelijk!