Ingrid Gommers (1970),
eigenaar en oprichter van Sportstudio Ingrid Gommers FitnessFlow

Passie voor sport

Naast mijn werk als doktersassistente heb ik een passie voor sport. Vanwege een hardloopblessure moest ik min of meer noodgedwongen andere sporten gaan ontdekken op de sportschool. Dat vond ik zo leuk dat ik me ben gaan toeleggen op het geven van lessen: sinds 2008 ben ik gecertificeerd groepsles-instructrice. Zo volgde ik de Less Mills Body Pump trainingen en haalde ik de Spinning Instructor Mad Dogg Athletics.

Op diverse sportscholen geef ik groepslessen. Daar zie ik de laatste jaren een toenemende behoefte aan meer kleinschaligheid: de veilige omgeving en juiste begeleiding van Personal Training. Daarom ben ik in 2016 Sportstudio FitnessFlow gestart.

Passie voor gezond leven
In mijn reguliere werk als doktersassistentie hou ik me onder meer bezig met het in kaart brengen van risicofactoren voor mensen met hart- en vaatziekten. Met leefstijladviezen proberen we deze factoren positief te beïnvloeden. Sinds 2018 ben ik gediplomeerd BGN-gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Maak een afspraak

Combinatie voor blijvend resultaat

Mensen inspireren en enthousiasmeren om de juiste keuzes te maken, gezond te eten, fijn te sporten en op een verantwoorde manier van het leven te genieten. Dat is wat ik wil. De combinatie van mijn medische achtergrond, mijn ervaringen als sportinstructrice én mijn opleiding als gewichtsconsulent maakt dat mogelijk.

Mijn voedingsadvies én Personal Training, samen met jouw motivatie, zorgen voor een blijvend positief resultaat!

Lees over mijn werkwijze

Maak een afspraak